2017

Posted by Dutch Junior Open On juli - 17 - 2018

Finals day report: click on the Dayreport button right above or click here

For all the photos: check our Facebook account here

Thanks everyone for a great tournament! Special thanks to our sponsors. We hope to see you next year 🙂

Dayreports earlier in the week:

Saturday July 8: click here (player of the day: Margaryta Bilokin)

Friday July 7: click here (player of the day: Clara Tauson)

Thursday July 6: click here (player of the day: Igor Gimenez)

Wednesday July 5: click here (Kidsday)

Tuesday July 4: click here (match of the day: Valentina Ivanov – Giulia Morlet)


Oud TC Bakkum deelnemers schitteren in finale Ahoy Rotterdam

BAKKUM – In februari werd in Rotterdam het ABN-AMRO World Tennis Tournament gespeeld. Helaas meldden publiekstrekkers Rafael Nadal en Stan Wawrinka zich af voor dit toernooi, maar alsnog kende het toernooi een sterk deelnemersveld. Daar zaten ook Jo-Wilfried Tsonga (Frankrijk) bij en David Goffin (België), die zondag de finale speelden. Beide tennissers hebben vroeger op tennisclub Bakkum gespeeld tijdens het TC Bakkum Dutch Junior Open.

Ook dit jaar verwachten we tijdens het TC Bakkum Dutch Junior Open weer genoeg talent te zien die later de top gaan bereiken in het seniorencircuit. Dit jaar zal het toernooi worden gespeeld van zondag 2 juli tot en met zondag 9 juli.

Houdt u de website van de komende weken in de gaten, want wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het toernooi. Vanaf de editie van 2017 is het weer mogelijk om gastgezin te zijn voor een van de deelnemers. Hoe geweldig zou het zijn als u de toekomstige Roger Federer of Serena Williams in huis heeft gehad? Mocht u interesse hebben of meer informatie willen? Neem dan contact met housing@dutchjunioropen.nl